+90 536 958 18 67
info@izolasyoncozumleri.net

ÇATI İZOLASYONU

Binayı, güneşin, yağmurun ve nemin olumsuz etkilerinden korumakla görevli olan çatılarda izolasyonun düzgün bir şekilde uygulanması binanın ömrünün uzamasını ve evlerde kullanılan enerjinin de tasarrufunu sağlıyor.

Klasik çatı, sandviç çatı yada trapez çatı sistemlerinden hangisine sahip olursanız olun, belirli aralıklarla bakımını ve onarımını yapmak gerekiyor.

Çatı izolasyonu izmir gibi değişken mevsim şartlarının yaşandığı bölgelerde doğru yalıtım malzemeleri ve profesyonel işçilik ile su yalıtımı ve ısı yalıtımı ile sağlanmalıdır.

ÇATI SU YALITIMI

Çatı Su Yalıtımı

Çatı yapısına göre, suyun çatıdan uzaklaştırılma yöntemleri farklılık göstermektedir. Genel olarak kiremit çatı sistemlerinde , suyu yönlendirmek için çatıya gelen suyun akış yönü eğim verme yöntemi ile belirlenir. Açık teras çatılarda ise zemin şapına verilen küçük çapta eğimlerle suyun akış yönü belirlenebilir. Su yönünü belirleme işlemleri, su izolasyonu yapılmamış veya yanlış yapılmış çatılarda mümkün olmaz. Suyun çatı içerisine sızması veya yanlış yöne akıtılması ile konutların ömrü kısabilir.

Çatı su izolasyonu izmir gibi bol yağış alan bölgelerde mutlaka yapılmalıdır.

Çatı Isı Yalıtımı

Binalardaki ısı kaybını önlemek için çatıya uygulanacak doğru ısı yalıtım malzemesi ve yönteminin seçilmesi gerekir.

Isı yalıtımı malzemelerini kullanımı ve uygulama şekli çatı alanının; Açık teras ve kiremit çatı olmasına göre farklılık göstermektedir.

Çatı ısı yalıtımı izmir gibi yaz ayları sıcak geçen bölgelerde enerji tasarrufu açısından mutlaka yapılmalıdır.

Çatı İzolasyon izmir fiyatları

İzolasyon Çözümleri olarak; uzman kadromuz ve ekipmanlarımız ile Konak, Bornova, Alsancak, Gaziemir, Buca, Karşıyaka ve İzmir’in tüm ilçelerinde Ücretsiz Keşif  sağlayarak çatı izolasyonu işindeyiz.
Çatı İzolasyonu çevreye tamamen dost herhangi bir zararı olmayan aksine bütçenize yararı olan evinizin ömrünü uzatan bir üründür.